Sodium Hyaluronate home-mobile
Natrium Hyaluronate

Fokus tiis

Salah sahiji produsén Sodium Hyaluronate ngarah di dunya pikeun nutrisi sareng industri kosmetik.

About Us
About Us

Bubuka parusahaan

Lokasina di kota sajarah jeung budaya global kawentar - Kota Qufu Propinsi Shandong, nu oge kampung halaman Konghucu, Focusfreda mangrupakeun perusahaan tinggi-tech manufaktur Sodium Hyaluronate.Pausahaan, kalayan aréa leuwih ti 50.000 m2sarta total investasi 140 juta RMB, Focusfreda boga R & D profésional sarta tim produksi pikeun natrium hyaluronate ogé produksi canggih tur alat-alat nguji.Natrium hyaluronate kualitas luhur kami seueur dianggo dina kosmétik, nutrisi & produk perawatan kaséhatan.

Tambih deui
Products
Productsproduct_bgProducts

01

HYASKIN® COSMETIC GRADE SODIUM HYALURONATE–NATURAL MOISTURIZING FOCTOR

Natrium Hyaluronate geus loba dipaké dina industri nutraceuticals di AS jeung EU.Natrium Hyaluronate lisan tiasa ngadukung tingkat Asam Hyaluronic dina awak.Hyafood® tiasa dicerna sareng diserep;nyieun kulit beueus, lemes, lemes jeung elastis;delaying sepuh sarta nyegah lumangsungna rematik sarta atrophy otak.Natrium Hyaluronate lisan tiasa ngabantosan jalma gaduh énergi pinuh sareng kakuatan ngora.

Tambih deui

02

HYAFOOD® FOOD GRADE SODIUM HYALURONATE–FAKTOR MOISTURIZING SEHAT

Natrium Hyaluronate geus loba dipaké dina industri nutraceuticals di AS jeung EU.Natrium Hyaluronate lisan tiasa ngadukung tingkat Asam Hyaluronic dina awak.Hyafood® tiasa dicerna sareng diserep;nyieun kulit beueus, lemes, lemes jeung elastis;delaying sepuh sarta nyegah lumangsungna rematik sarta atrophy otak.Natrium Hyaluronate lisan tiasa ngabantosan jalma gaduh énergi pinuh sareng kakuatan ngora.

Tambih deui

03

Asam Hyaluronic Treme-HA tina produk tutuwuhan Alam

Treme-HA® mangrupakeun tipe anyar tutuwuhan diturunkeun efisiensi tinggi humectant sasari tina Tremella, mibanda antioksidasi alus sarta sipat moisturizing.Ieu mangrupakeun jenis polimér larut cai, beurat molekul rata-rata leuwih ti hiji juta Da, sarta tulang tonggong struktur molekuler nyaéta Mannan diwangun ku alfa (1-3) -glikosidik komposisi beungkeut, sarta ranté cabang ku asam glucuronic.xilosa jeung fukosa jeung sajabana, bagian aktif nyaéta bagian struktural umum alfa (1-3) -mannan

Tambih deui

04

HA PRO® ACETYLATED SODIUM HYALURONATE

Natrium acetylated hyaluronate ku grafting bagian tina gugus hidroksil natrium hyaluronate kana grup acetyl ngaliwatan réaksi kimiawi, ku kituna mibanda duanana hydrophilicity na lipophilicity, nu bisa maénkeun ganda moisturizing, antioksidan, anti radang, repairing panghalang keratin, sarta ngaronjatkeun élastisitas kulit jeung lianna. fungsi biologis aktip.Éta tiasa ngajantenkeun kagaringan sareng kasarna kulit langkung saé, ngajantenkeun kulit lemes sareng elastis, sareng tiasa seueur dianggo dina produk kosmétik sapopoé.

Tambih deui
Bahan Baku Kosmétik Bahan Baku Produk Kadaharan/Kaséhatan Bahan Baku ngaropéa Produk Inovatif
News center

Bérita paling énggal

Tambih deui
The origin of hyaluronic acid skin care products

2021-10-12

Asal usul ac hyaluronic ...

Asam hyaluronic nyaéta mucopolysaccharide asam, nu munggaran diisolasi ku Meyer (profésor ophthalmology ti Columbia University (AS)) dkk.ti bovine vitreous body taun 1934. 1.Iraha manusa manggihan...

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tel Telepon

0086-537-3198506

Address Alamat

Zona Pangwangunan Ékonomi Anyar High Speed ​​Rail, Qufu, Jining, Shandong

Email Surélék

code